Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 155 1.8 8V Silverstone - технически данни ??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Над 300 кинта, но ако набарам един, ще си направя калъп и всички ще имат )

http://pastora1112.snimka.bg/automob...14359.20312565
    Last edited by Pastora; d.m.y г., 00:32.
    Arena Coast Customs

Comment

Ау, такъв сплитер искам и аз
      Силвърстон-версията се познава само по характерния заден спойлер и салона - добавката за предната броня не е така типична.
      Пише по сайтовете, че Силвърстон версиите са само червено и черно, с небоядисани брони. Има лимитирана серия след '95 (ако не бъркам), които са с брони в цвета на купето, но те са още по-голяма рядкост. Всеки Силвърстон с различен цвят или боядисани брони, произведен преди тази година, е с някаква намеса със сигурност !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Търся сплитерчето, ако го намеря, ще предложа вариант за клонинг на всички.
        Arena Coast Customs

Comment

Не мисля че в Бг има 155 с този сплитер
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
            Не мисля че в Бг има 155 с този сплитер
            Това не пречи да се жертвам със скромната сума, но ще изчакам някоя финансова инжекция първо. Предполагам на пролет, тъкмо да не съм снегорин зимата, а имам и други планове за разни камшафти...скъпо, ама кеф.
            Arena Coast Customs

Comment

Ако под сплитер имате предвид допълнителния спойлер под предната броня моята беше с такъв. Мога да издиря купувача, евентуално
              Силвърстоун е просто ниво на оборудване и не е по-леко. Основната разлика е в скоростната кутия - с по-къси числа е. Ама и това е относително. На 155 има 2874289457 вида ск. кутии.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Моята MY.95 Sport е също със по-къси скорости... (не само моята де). Изобщо модификациите са малко оплетени ми се види на мене
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

А ти па, оплетени. Квото имали това сложили
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Намери го, може да го оферираме при някой боди тунер Дори има вариант аз да си спретна калъп и после самият спойлер да го направя. Дори може карбонов да врътна, само ми трябва оригинален спойлер. Проблемът при карбона е, че се прави директно върху оригиналния спойлер, за предпочитане с епоксидна смола, без много рязане на плат, че шарките се виждат. Ако е с полиестерна смола, нещата са по-трудоемки, защото си трябва калъп, образуват се мехури и си иска майсторлък, но за този спойлер ще си възвърна част от уменията и ще направя калъп, може и няколко бройки изделия...,знам ли. Пък и не е сложна форма.
                    Last edited by Pastora; d.m.y г., 15:00.
                    Arena Coast Customs

Comment

EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Намери го, може да го оферираме при някой боди тунер Дори има вариант аз да си спретна калъп и после самият спойлер да го направя. Дори може карбонов да врътна, само ми трябва оригинален спойлер. Проблемът при карбона е, че се прави директно върху оригиналния спойлер, за предпочитане с епоксидна смола, без много рязане на плат, че шарките се виждат. Ако е с полиестерна смола, нещата са по-трудоемки, защото си трябва калъп, образуват се мехури и си иска майсторлък, но за този спойлер ще си възвърна част от уменията и ще направя калъп, може и няколко бройки изделия...,знам ли. Пък и не е сложна форма.
                        В теб ли ?
                        Можеш ли да го донесеш към нас ?
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Всъщност съм написал да го намери(нямам спойлера) и после ще направя калъп евентуално
                          Arena Coast Customs

Comment

Може да ударите ключ, явно няма да се намери конкретно инфо, ако има, то темата ще се отключи след молба.
                            Arena Coast Customs

Comment

Преди да се заключи темата.....
                              http://myweb.tiscali.co.uk/wrinx/alf...intro_btcc.htm
                              Attached Files
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                              X